Regiokampioen Noord-Holland 2011

Persbericht Jaarvergadering 17 januari 2011, Hotel Vianen

Thumb_tn_10_11_p1280024

Thumb_tn_12_05_p1280029

Beste Worstmakerij van regio Noord-Holland.
De lekkerste worst maken is een bijzondere en smakelijke kunst.

Gildeslager Theo de Roode ontvangt een hoge onderscheiding uit handen van Tom Egbers, bekend van o.a. NOS Studio Sport. Tijdens de jaarvergadering van Het Worstmakersgilde, op 17 januari 2011, werd Gildeslager de Roode uitgeroepen tot Regionaal Kampioen.

Zo’n 394 vakmensen, 190 ondernemers en medewerkers(sters) waren afgelopen maandag naar Vianen getogen voor deze jaarlijkse happening. Ieder jaar worden in hun midden de beste Worstmakers bekend gemaakt.

Hiervoor worden gedurende het jaar op verschillende momenten diverse producten uit het bedrijf beoordeeld. Dat gebeurt op geur en smaak door een vakjury, maar bovendien microbiologisch door TNO voeding. De leden van Het Worstmakersgilde staan namelijk behalve voor lekkere, ook voor veilige en gezonde producten.

De onaangekondigde keuringen maken duidelijk dat slager Theo de Roode 52 weken per jaar, samen met zijn team, een topprestatie levert en daar hoort deze geweldige onderscheiding bij.

Volgens slager Theo de Roode is het geheim: de kwaliteit van de grondstoffen, de zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen afgestemd op de wensen van zijn consumenten, in combinatie met het vakmanschap. "Daarom worden onze worstsoorten en vleeswaren tot in de verre omtrek gewaardeerd."

Hier is sprake van passie, een 'onvoorwaardeljke liefde' voor het vak, en dat proef je!

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.