Lamsvlees

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano.  

Hollandse bodem

In het voorjaar hebben wij verantwoord lamsvlees van Hollandse bodem. Uit het Groene Hart van Nederland, waaronder van de vader van Sjaninka. Onovertroffen kwaliteit: botermals en heerlijk van smaak. De lammeren verblijven in een omgeving waarin ze heerlijk vrij kunnen rondlopen. Zo wordt er rekening gehouden met de natuurlijke leefwijze van deze dieren.

Nieuw-Zeeland

Gedurende het gehele jaar hebben wij verantwoord lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. Het lamsvlees wordt vers geïmporteerd. Mede door de strenge regels ten aanzien van hygiëne en kwaliteitscontrole hebben de producten uit Nieuw-Zeeland een langere houdbaarheid. Tevens kunnen wij uit Nieuw-Zeeland gedurende het gehele jaar een constante kwaliteit aanbieden en kunt u te allen tijde van een heerlijk stukje mals lamsvlees genieten.

In ons assortiment

  • Lamsracks
  • Lamsrollade
  • Lamsbouten
  • Lamshaasjes
  • Koteletten
  • Lamsmerqueze worstjes

Het lamsvlees is naturel, gekruid en gemarineerd verkrijgbaar.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.