Onweerstaanbaar groentefeest!

Op de barbecue worden niet alleen uw vlees en vis extra lekker, ook groenten krijgen op de barbecue dat heerlijke grillsmaakje. Niet alleen erg gezond.. maar ook erg lekker bij uw barbecue! Hieronder vindt u enkele lekkere tips.

Gegrilde paprika

Verwijder de zaadjes, snijd de paprika in plakken en je kunt ze perfect grillen op de barbecue.

Gegrilde aubergine

De aubergine is het lekkerst wanneer je er plakken van snijdt en deze grillt op de barbecue.

Gepofte tomaat

Verpak de tomaat in aluminiumfolie met rozemarijn en tijm. Poffen op het minst hete gedeelte van de barbecue.

Gegrilde prei

Halveer de prei en rooster deze op het minst hete deel van de barbecue.

Barbecue bietjes

Snijd de gekookte bietjes in plakken en grill deze op de barbecue. Breng op smaak met een frisse dressing.

Gegrilde witlof

In de lengte doorsnijden en 5 minuten roosteren aan elke zijde. Insmeren met olie, suiker, peper en zout.







Aardappel poffen op de barbecue. Kleine moeite!

Verpak de aardappel in aluminium met verse oregano, laurier en olijfolie. Plaats het circa 30 minuten op het minst hete gedeelte van de barbecue om de aardappel te poffen. Heerlijk!

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.